Waarom een OutdoorCells Outdoorbox?

Correct uitgevoerd, meer zekerheid

De werking van een lithium accu kan beïnvloed worden door de manier waarop bijvoorbeeld de stekker montage aan uw fluistermotor is uitgevoerd. Slechte en niet correcte montage kan de vaartijd tot wel 50% verminderen! Outdoorcells is officieel dealer van APP Anderson producten en beschikt over de gecertificeerde crimp tools. Door de stekkers op de door de fabrikant voorgeschreven manier te monteren word de kans op storingen tot het minimum beperkt. Bovendien gaan de originele ANDERSON verbindingen en connectoren vele malen langer mee!

Kleinste formaat, meer power

Een Outdoorbox van Outdoorcells is kleiner, krachtiger en lichter dan andere outdoorbox accu’s op de markt. Daardoor is hij makkelijker te transporteren en neemt hij minder ruimte in beslag. Omdat we bij Outdoorcells de Lithium module zelf maken hebben we de volledige controle over de kwaliteit van de gebruikte Lithium cellen. In een outdoorbox zult u dan ook altijd de krachtigste Lithium cellen aantreffen. Voordeel is dat u langer van de power kan genieten en verder komt met bijvoorbeeld uw elektrisch aangedreven boot.

Power waar je op kan vertrouwen

In onze outdoorbox accu’s bevinden zich altijd de nieuwste en meest geavanceerde technieken op lithium accu gebied. Veilige prismatische cellen met extreem lange cycle Life en uitermate lage interne weerstand zorgen ervoor dat je op een acculading langer en verder kan varen bijvoorbeeld. Iedere outdoorbox lithium accu is uitgerust met waterdichte en zeer geavanceerde BMS (Battery Management System) voor maximale veiligheid en levensduur. Een BMS zorgt ervoor dat de accu cellen gebalanceerd worden, bescherming tegen over en onder spanning en kortsluiting. Hierdoor kun je vele jaren zorgeloos genieten van mobiele energie. De Peli Boxen zijn stootvast, water en stof dicht en bieden dus maximale bescherming tijdens het gebruik in extreme omstandigheden.