OUTDOORBOX

Ervaring Door Outdoor Testen

Op zoek naar de beste outdoorbox? Onze outdoorboxen zijn door de jaren heen getest en op alle punten steeds verbeterd, zowel elektrisch als mechanisch. Zo is de behuizing waar wij voor gekozen hebben een originele PELI Case. Deze fabrikant van koffers maakt de allersterkste koffers ter wereld met de hoogste certificering en bieden dus de beste bescherming aan onze lithium accu’s.

Om er zeker van te zijn dat onze lithium accu’s blijven werken onder alle omstandigheden hebben we zes outdoorboxen 365 dagen per jaar onafgebroken getest, 3 jaar lang! Deze Lithium accu’s voorzien huurboten van energie op één van de grootste karper betaalwateren van Nederland. Door deze unieke en zeer representatieve testsituatie waarbij de accu maar ook stekkers en andere componenten van de outdoorbox tot het maximum moeten presteren bij hitte en extreme kou maar ook vochtige omstandigheden, beschikken we over een grote hoeveelheid data. Met deze gegevens en feedback van onze klanten hebben we onze outdoorboxen nog beter kunnen maken. Ze zijn zo goed dat we met zonder twijfel durven zeggen dat onze outdoorboxen de beste zijn op de markt!

outdoorbox testboten

Huurboten CarpTwenty 2019

Outdoorbox in Detail…

  1. Welke accu gebruiken wij in onze outdoorbox is een veel gestelde vraag en vaak word aangenomen dat wij een bestaande accu van een leverancier in onze koffers inbouwen. Dit is een groot misverstand, bij outdoorcells vervaardigen wij de lithium accu modules onder eigen dak. Op deze manier hebben we de volledige controle, van het selecteren van de beste lithium cellen tot het programmeren van het batterij management systeem. Hierdoor heeft outdoorbox een langere levensduur en is hij veiliger.
  2. Tijdens het vervaardigen van de outdoorbox maken we gebruik van de hoogste kwaliteit componenten zoals originele APP stekkers, waterdichte IP68 schakelaar en gecertificeerde bekabeling met de juiste specificaties voor de toepassing. Outdoorboxen worden het meest toegepast voor elektrische buitenboordmotoren.
  3. Een gewone accu zonder stekker is vaak minder makkelijk aan te sluiten en presteert door het ontbreken van een solide stekker minder goed. Outdoorbox is altijd voorzien van een Quik Connector waardoor het koppelen van een fluistermotor super eenvoudig is.
  4. Er zijn veel outdoor koffers op de markt en wij hebben ze bijna allemaal getest. De Peli Case outdoorbox is veruit de beste keuze en biedt de beste bescherming tegen water en vuil maar ook tegen stoten en vallen! Is er een defect aan uw outdoorcells outdoorbox koffer, dan vervangen wij deze altijd kosteloos!
  5. Service bij storingen aan uw outdoorcells outdoorbox accu, bij normaal gebruik, is altijd kosteloos en supersnel geregeld!

Waarom een  Outdoorcells Outdoorbox?

1. Innovatie

Innoveren, ontwikkelen en hoogwaardige producten vervaardigen is onze passie, mede daardoor is onze outdoorbox niet alleen beter geworden maar ook steeds kleiner en lichter! Outdoorcells produceert de kleinste en tegelijkertijd de krachtigste outdoorbox waardoor onze accu’s langer mee gaan op een volle lading en tevens makkelijker te transporteren zijn. Bovendien is iedere outdoorbox binnen zijn serie van dezelfde afmeting, een 100AH is even groot als een 35AH, hierdoor zijn de accu’s stapelbaar en makkelijk op te bergen. Daarnaast neemt de accu minder ruimte in in uw boot en kan niet lekken tijdens transport. En het beste van alles is dat je nooit meer hoeft te slepen met zware loodaccu’s!

2. Service waar je van staat te kijken

Outdoorcells ondersteunt tevens bij het bekabelen van uw apparaten en/of montage van stekkers. Weet u niet zeker of uw fluistermotor geschikt is voor outdoorbox of wilt u een ander type apparaat aansluiten? Neem dan contact met ons op. Is uw fluistermotor defect of twijfelt u aan de staat van uw fluistermotor? Neem in dit altijd contact met ons op voordat u outdoorbox gaat gebruiken.

3. Garantie voor heel veel jaren vaarplezier

Op een Outdoorbox van outdoorcells ontvangt u een standaard wettelijke garantie van 2 Jaar en beperkte verlengde garantie op de Lithium accu module. Op de Peli Case zit beperkte levenslange garantie. Dit betekent dat wanneer uw accu een defect vertoond deze altijd binnen de garantie termijn gerepareerd of vervangen word. In onze algemene voorwaarden  zijn een aantal uitzonderingen opgenomen wat garantie betreft maar in de meeste gevallen word uw outdoorbox binnen 48uur gerepareerd en teruggestuurd zodat u snel weer het water op kunt!