LITHIUM-ION OUTDOORCELLS PRO BOX

Nieuwste Generatie 12V Lithium-ion OUTDOOR BOX

De Lithium- ion Pro Box 12V 60Ah is het resultaat van jarenlange ervaring en doorontwikkeling. Verkrijgbaar in 4 kleuren en uitgerust met de beste en tevens gecertificeerde componenten. Ook beschikt de Lithium- ion 12V-60Ah over Safety Cell Technologie, minder interne verbindingen waardoor de prestaties toenemen en storingen tot het verleden behoren. Via de Bluetooth App blijft u Realtime op de hoogte van de restcapaciteit en accu status. Tijdens uw boottocht is eenvoudig af te lezen hoeveel uw Elektrische Fluistermotor verbruikt in Watt Uur (Wh) en Ampère (A)

Lichtgewicht Elektrisch Varen Accu

In de basis zijn de 12V Lithium-ion Pro Boxen bedoeld voor Elektrisch Varen. De Pro Box voorziet iedere 12v Fluistermotor tot 86Lbs van energie. De Smart BMS zorgt ervoor dat de energie optimaal en zeer efficiënt word afgegeven aan de motor. De Pro Box is tevens geschikt om bijvoorbeeld uw elektrische koelbox van stroom te voorzien maar ook andere 12V apparatuur. Voor het opladen van Telefoons, tablets en andere apparaten die via USB opgeladen kunnen worden is er de Optionele Waterdichte en goedgekeurde BLUE SEA SYSTEMS USB Lader. Deze is HIER apart verkrijgbaar.

Waarom is Pro Box Uniek?

Pro Box is niet zomaar een Lithium accu in een koffertje. Bij VoerbootAccuNL beschikken wij over een decennia ervaring in de vervaardiging van Li-ion Accu Modules voor de meest uiteenlopende toepassingen, zowel industrieel als voor recreatieve doeleinden zoals elektrisch varen en vissen. 12V Pro Box is het resultaat van ontwikkelen, testen en het toepassen van de best mogelijke componenten. Ieder onderdeel dat verwerkt zit in Pro Box is gecertificeerd volgens de hoogst mogelijke Norm. Om te beginnen is de Li-ion Accu module met 60Ah ondergebracht in een Peli protector Case met MIL C-4150J, STANAG 4280, Def Stan 81-41 and ATA Certificering. Deze Peli Case word ook door het Amerikaanse Leger gebruikt om zeer kostbare elektronische apparatuur in te vervoeren. De Peli Case is als enigste goedgekeurd voor Lithium batterijen! Om de hoge en unieke certificering te waarborgen beschikt de Pro Box 60Ah over een Originele Anderson Power Pole Connector (Zwart) om uw Fluistermotor en andere 12v apparaten aan te sluiten. De BLUE SEA SYSTEMS OLED Voltage meter is zoutwater bestendig en afleesbaar onder de meest extreme omstandigheden. Een waterdichte en corrosie bestendige Tru Components aan/uit schakelaar met IP68 certificering is door de LED achtergrondverlichting ook in het donker eenvoudig te bedienen